Privatlivspolitik for AB Lindegården - www.ab-lindegaarden.dk




VELKOMMEN      NYHEDER      OMKRING      ANDEL      DOKUMENTER      BILLEDER      VENTELISTE      DIVERSE      KONTAKT



Personoplysninger
Her kan du læse om, hvordan vi håndterer dine personoplysninger.

Personoplysninger for AB Lindegården :
  • Andelsboligforeningen Lindegården
    CVR-nr. 2697 8939
    Adresse: Hyltebjerg Allé 5, kld., 2720 Vanløse
    E-mailadresse: info@ab-lindegaarden.dk
    Hjemmeside: www.ab-lindegaarden.dk

    For spørgsmål vedrørende andelsboligforeningens behandling af personoplysninger, kan bestyrelsen kontaktes på denne E-mail adresse: info@ab-lindegaarden.dk

  • Formålene med behandling af dine personoplysninger :
    Andelsboligforeningen behandler personoplysninger om dig for at varetage administrationen af dit lejemål, ejendom-mens drift og foreningens interesser. Oplysningerne er nødvendige for at opfylde den aftale, vi har med dig om boli-gen, hvilket er et lovligt formål, der ikke kræver samtykke. Vi kan endvidere behandle personoplysninger om dig for at opfylde lovkrav eller for at fastlægge eller imødegå et retskrav. Andelsboligforeningen behandler kun de oplysninger om dig, som vi skal bruge for at opfylde vores formål.

  • Kategorier af personoplysninger :
    Vi bruger som udgangspunkt kun almindelige personoplysninger, herunder dit navn, adresse, telefonnummer, e-mail-adresse og kontonummer. Vi kan også bruge din fødselsdagsdato til en fødselsdagsliste og billeder med dig fra sociale arrangementer på foreningens hjemmeside. Vi kan bruge oplysninger, der er tillagt en højere grad af beskyttelse, f.eks. dit CPR-nummer i hvidvask-sammenhæng eller oplysninger om strafbare forhold i forbindelse med sager om overtrædelse af foreningens vedtægter eller husorden. Vi kan bruge følsomme oplysninger, f.eks. helbredsoplysninger i forbindelse med tilretninger af boligen på grund af handicap eller alder.

  • Samtykke :
    Hvis vi gerne vil indsamle oplysninger om dig, som ikke er nødvendige for at opfylde vores formål, anmoder vi om dit samtykke. Det kan f.eks. være, at foreningen gerne vil udarbejde en liste over, hvad de enkelte andelshavere arbejder med. Hvis vi har brug for dit samtykke, har du også mulighed for at sige nej, og du kan til enhver tid trække dit sam-tykke tilbage ved at kontakte bestyrelsen.

  • Videregivelse :
    Vi videregiver kun oplysninger om dig, hvis det er nødvendigt, enten på grund af lovgivning eller hvis foreningen har en berettiget interesse, der overstiger hensynet til dig. Dette kan f.eks. være til forsyningsvirksomheder i forbindelse med forbrugsregnskaber og flytninger, eller til Nets i forbindelse med opkrævning af boligafgift.

  • Opdatering af oplysninger :
    De personoplysninger, vi har om beboerne, skal være rigtige. Vi beder dig derfor om at meddele, hvis du f.eks. skifter e-mailadresse, telefonnummer eller kontonummer.

  • Sletning af oplysninger :
    Vi sletter personoplysninger om dig, når vi ikke længere har brug for dem, f.eks. fordi du er fraflyttet foreningen, og vi har fastsat procedurer for, hvornår vi sletter dine personoplysninger. Selvom du er fraflyttet, kan dit navn fortsat fremgå af foreningsdokumenter som generalforsamlingsreferater, bestyrelsesmødereferater og årsregnskaber, hvis du f.eks. har været valgt til en bestyrelsespost eller en udvalgspost, eller har anmodet om at få ført en udtalelse til refe-rat.

  • Sikkerhed :
    Vi har vedtaget regler for, hvordan vi sikrer de personoplysninger, vi har registreret om dig. Vi har fastsat procedurer for, at det kun er valgte bestyrelsesmedlemmer og suppleanter, der har adgang til de oplysninger, vi har registreret, medmindre vi er berettigede til at videregive oplysningerne. I tilfælde af et sikkerhedsbrud, der medfører en høj risiko for dine rettigheder, f.eks. for identitetstyveri, økonomisk tab eller tab af omdømme, underretter vi dig så hurtigt som muligt.

  • Dine rettigheder :
    Du har ret til efter anmodning at få følgende oplyst:
    - hvilke oplysninger, vi behandler om dig
    - hvor oplysningerne stammer fra
    - hvad vi bruger dine oplysninger til
    - hvor længe, vi behandler dine oplysninger
    - hvem, vi videregiver dine oplysninger til

    Vi gør opmærksom på, at retten til indsigt kan begrænses af hensyn til beskyttelse af andre personers privatliv.

    Du har ret til at få rettet forkerte oplysninger, og til at få dine oplysninger suppleret med yderligere oplysninger, hvis det vil gøre dine personoplysninger mere fuldstændige.

    Du har ret til at få slettet dine oplysninger. Retten til at få slettet oplysninger kan begrænses, f.eks. hvis oplysningen fortsat er nødvendig for at opfylde vores lovlige formål, lovkrav eller for at fastlægge eller imødegå et retskrav.

    Du har i visse tilfælde ret til at få behandlingen af dine personoplysninger begrænset.

    Du har ret til at gøre indsigelse mod vores behandling af dine oplysninger, f.eks. hvis du mener, at oplysningerne er forkerte, eller at vi behandler oplysningerne i strid med forordningen. Du kan også gøre indsigelse, hvis du ikke ønsker at have din fødselsdato på en fødselsdagsliste eller billeder fra foreningens aktiviteter offentliggjort på foreningens hjemmeside. Bestyrelsen må i disse tilfælde foretage en afvejning af, om dit ønske overstiger foreningens interesse i behandlingen af disse oplysninger.

    Hvis betingelserne er opfyldt, har du ret til at modtage egne personoplysninger eller få overført disse personoplysnin-ger til en anden dataansvarlig.

    Du kan læse mere om dine rettigheder i Datatilsynets vejledning om de registreredes rettigheder, som du finder på www.datatilsynet.dk.

  • Klage :
    Du har ret til at indgive en klage til Datatilsynet, hvis du er utilfreds med den måde, vi behandler dine personoplysnin-ger på. Du finder Datatilsynets kontaktoplysninger på www.datatilsynet.dk.


                                    


Copyright 2007-2022 © All Rights Reserved
www.ab-lindegaarden.dk
[ Håndtering af personoplysninger ]