Nyheder fra AB Lindegården Andelsboligforeningen - www.ab-lindegaarden.dk
VELKOMMEN      NYHEDER      OMKRING      ANDEL      DOKUMENTER      BILLEDER      VENTELISTE      DIVERSE      KONTAKTNyheder
Her kan du finde de vigtigste nyheder fra AB Lindegården.

1 oktober 2022 : Nu er vi på vej mod efterår og vinter, så husk de gode råd omkring udluftning, da det er meget vigtigt for dig selv og for indeklimaet i din lejlighed. Hold den samme temperatur i alle rum. Temperaturen må ikke være lavere end 18 grader.

12 september 2022: Årets sidste arbejdsdag er den 24 september, hvis du ønsker at deltage så skriv dig på listen på opslagstavlen i opgangen.

20 juni 2022: Bestyrelsen gennemfører brandsyn af ejendommen, sammen med brandkonsulent Søren Nielsen. Husk at der ikke må stå effekter på trapper og kældergange.

8 april 2022 : Det er FORBUDT at opbevare effekter på trapper og i kældergange. Der SKAL være fri passage, da vores trapper er vores eneste flugtvej. Du SKAL straks fjerne effekterne. Hvis der opstår en brand og brandvæsenet ikke har fri passage, så kan det koste liv og ejendommens forsikring ikke vil dække skaderne som følge af brand, så det vil være dig, som opbevarer effekter på trapper eller i kældergange, der vil skulle betale alle omkostninger. Sko og andre private ejendele må IKKE henstilles på trapper og i kældergange (dette gælder også for gæster). Effekter på trapper og i kældergange fjernes uden varsel og uden erstatningsansvar.

25 februar 2022 : Så er Onefiber færdig med at monterer kabler og bokse til Fibernet i AB Lindegården, nu kan du selv bestemme hvilken udbyder du ønsker at bruge til dit Fibernet. Hvis du har Internet igennem dit antennestik og er godt tilfreds med det, kan du roligt beholde det, fibernet er blot et tilbud til alle beboere i AB Lindegården.

18 januar 2022 : Engang imellem oplever vi, at reklamer og ugeaviser ligger henkastet i opgangene under og omkring postkasserne, og det ser ikke pænt ud. Så hvis du ikke ønsker at modtage disse reklamer og aviser, vil vi vil gerne opfordre dig til at tilmelde ordningen Nej Tak til reklamer og ugeaviser.


Copyright 2007-2022 © All Rights Reserved
www.ab-lindegaarden.dk
[ Håndtering af personoplysninger ]