Nyheder fra AB Lindegården Andelsboligforeningen - www.ab-lindegaarden.dk
VELKOMMEN      NYHEDER      OMKRING      ANDEL      DOKUMENTER      BILLEDER      VENTELISTE      DIVERSE      KONTAKTNyheder
Her kan du finde de vigtigste nyheder fra AB Lindegården.

4 april 2024 : Der er fastlagt 4 arbejdsdage i 2024. Lørdag d. 27 april. Søndag d. 16 juni. Lørdag d. 24 august. Søndag d. 29 september. Læs mere omkring arbejdsdage her.

3 april 2024 : Ordinær generalforsamling. Kommer til at foregå kl. 18:00 på Hyltebjerggaard, Linde Alle 33.

21 marts 2024 : Beboer orientering om de tiltag, vi er nød til at få lavet i forhold til de anmærkninger, vi fik ved brandtilsynet. Mødet kommer til at foregå kl. 17:00 på Hyltebjerggaard, Linde Alle 33.

26 februar 2024 : Beboermøde om brand. Brandinspektøren, der lavede brandtilsyn kommer herud og forklarer om det, de har lavet som anmærkningen om i ejendommen og svarer på alle mulige spørgsmål om brandsikring. Mødet kommer til at foregå kl. 17:00 på Hyltebjerggaard, Linde Alle 33.

6 januar 2024 : I københavns kommune er der ikke noget længere der hedder storskrald. Læs mere omkring de nye regler for Stort affald her.

1 oktober 2023 : Nu er vi på vej mod efterår og vinter, så husk de gode råd omkring udluftning, da det er meget vigtigt for dig selv og for indeklimaet i din lejlighed. Hold den samme temperatur i alle rum. Temperaturen må ikke være lavere end 18 grader.

8 april 2022 : Det er FORBUDT at opbevare effekter på trapper og i kældergange. Der SKAL være fri passage, da vores trapper er vores eneste flugtvej. Du SKAL straks fjerne effekterne. Hvis der opstår en brand og brandvæsenet ikke har fri passage, så kan det koste liv og ejendommens forsikring ikke vil dække skaderne som følge af brand, så det vil være dig, som opbevarer effekter på trapper eller i kældergange, der vil skulle betale alle omkostninger. Sko og andre private ejendele må IKKE henstilles på trapper og i kældergange (dette gælder også for gæster). Effekter på trapper og i kældergange fjernes uden varsel og uden erstatningsansvar.


www.ab-lindegaarden.dk
Copyright 2007-2024 © All Rights Reserved
[ Håndtering af personoplysninger ]