Nyheder fra AB Lindegården Andelsboligforeningen - www.ab-lindegaarden.dk
VELKOMMEN      NYHEDER      OMKRING      ANDEL      DOKUMENTER      BILLEDER      VENTELISTE      DIVERSE      KONTAKTNyheder
Her kan du finde de vigtigste nyheder fra AB Lindegården.

7 september 2023: Der er ekstraordinær generalforsamling tirsdag d. 26 september 2023 kl. 18:30, på adressen Hyltebjerggård, Linde Alle 33.

8 juli 2023 : Storskrald placeres i storskraldrummet indenfor porten ved Hyltebjerg Alle 13 (ned af kældertrappen). Der må stilles storskrald foran porten, men KUN den sidste weekend inden afhentning.

23 april 2023 : Charlotte Tørngren er blevet valgt som ny formand i AB Lindegården, da Birthe Bakfort ikke ønskede genvalg. En kæmpe stor tak til Birthe for alle de år hun har stået i spidsen for vores lille forening. Også velkommen til Manon Skov Buch som blev valgt ind i bestyrelsen.

20 april 2023 : Fælles arbejdsdage i 2023 er søndag den 14 maj og søndag den 1 oktober. Der er mødepligt med én person fra hver andel til mindst én arbejdsdag, og manglende deltagelse medfører en afgift på kr. 1000,00.

24 februar 2023: Der er lagt ny Valuar revurdering fra januar 2023 under dokumenter.

1 oktober 2022 : Nu er vi på vej mod efterår og vinter, så husk de gode råd omkring udluftning, da det er meget vigtigt for dig selv og for indeklimaet i din lejlighed. Hold den samme temperatur i alle rum. Temperaturen må ikke være lavere end 18 grader.

8 april 2022 : Det er FORBUDT at opbevare effekter på trapper og i kældergange. Der SKAL være fri passage, da vores trapper er vores eneste flugtvej. Du SKAL straks fjerne effekterne. Hvis der opstår en brand og brandvæsenet ikke har fri passage, så kan det koste liv og ejendommens forsikring ikke vil dække skaderne som følge af brand, så det vil være dig, som opbevarer effekter på trapper eller i kældergange, der vil skulle betale alle omkostninger. Sko og andre private ejendele må IKKE henstilles på trapper og i kældergange (dette gælder også for gæster). Effekter på trapper og i kældergange fjernes uden varsel og uden erstatningsansvar.


www.ab-lindegaarden.dk
Copyright 2007-2023 © All Rights Reserved
[ Håndtering af personoplysninger ]