Fibernet hos Lindegården Andelsboligforening - www.ab-lindegaarden.dk
VELKOMMEN      NYHEDER      OMKRING      ANDEL      DOKUMENTER      BILLEDER      VENTELISTE      DIVERSE      KONTAKTFibernet
Fibernet boks fra Onefiber A/S findes i alle lejligheder.

Fibernet i AB Lindegården : Der er findes en boks fra Onefiber.dk til Fibernet i alle lejligheder, men du er IKKE tvungen til at bruge Fibernet fra Onefiber.dk Hvis du har eller vil have Internet igennem dit antennestik og er godt tilfreds med det, kan du roligt bruge det. Fibernet fra Onefiber.dk er blot et tilbud til alle beboere i AB Lindegården.
Du kan selvfølgelig også bestille Fibernet fra andre tjenesteudbydere fx. YouSee, Stofa, Hiper osv. hvis det er det du ønsker, men deres modem kan IKKE monteres i Fibernet boksen fra Onefiber.dk.


Hvis du vil have Fibernet igennem Onefiber A/S : Så hvis du ønsker Fibernet fra Onefiber.dk, skal du selv finde en tjenesteudbyder og tilmelde dig hos dem. Det betyder, at du kke er tvunget til at gå med én bestemt internetudbyder, men du kan frit vælge ud fra egne behov og ønsker. Onefiber sikrer dig den hurtig forbindelse, men overlader abonnement på internet til dig selv.

Onefiber giver mulighed for frit valg mellem følgende udbydere:


Telenor

Fastspeed

Kviknet


Wizer

JetNetAltibox

(Kan bestilles fra efteråret 2022)
Hold dig orienteret på Onefiber.dk - de er i løbende dialog med nye potentielle tjenesteudbydere.

Du skal være opmærksom på, at fibernettet er en fremtidssikret mulighed for at komme på lynhurtigt internet - op til 1000/1000 Mbit med mulighed for endnu højere hastighed i fremtiden.

                        

Hvad er fibernet?
Hvordan virker fibernettet?
Og hvad er et lyslederkabel?
Få svaret her


Copyright 2007-2022 © All Rights Reserved
www.ab-lindegaarden.dk
[ Håndtering af personoplysninger ]